Jongknapen

Beste Sjarels, nu jullie genoeg rust hebben gehad na het kamp vliegen we er terug in! De leidingspot is weeral door elkaar geschud en jullie hebben dus dit jaar 3 fantastisch nieuwe leiders. Zowel met oude bekenden als gloednieuwe leiders. Maar voor we jullie laten weten wie jullie leiders zijn gaan we eerst de activiteiten overlopen.

Dit trimester gaan we spelen in thema TV:

22

September

2019

14u - 17u

Ten Bos In & Startdag

Ten Bos In: We verwachten jullie om 10u30 aan de kerk van Ten Bos. Vergeet zeker jullie uniform niet want dit wordt weer een overweldigende mis!

Startdag: Voor de startdag verwachten we jullie om 14u op ons heem. Het wordt weer een gezellige namiddag vol sport en spel en nadien kunnen jullie heerlijke pannenkoeken en BBQ graaien en op het einde is er ook een circusact om nooit te vergeten.

29

September

2019

Sherlock Smul

Vandaag zijn de vieruurtjes verdwenen gaan jullie ze vinden? Zet jullie speurneus op en haal jullie vergrootglas maar boven.

13

Oktober

2019

Is er WIFI in Tahiti?

Kobbojs, vandaag gaan we de eeuwige vraag oplossen. Neen, het is niet wie kwam er eerst het kip of het ei. MAAAAARRRRR “Is er WIFI in Tahiti”. Samen lossen we dit belangrijk vraagstuk wel op.

18

Oktober

2019

DAG VAN DE JEUGDBEWEGING

Doe jullie hemd aan, trek jullie short aan en ga in uniform naar school. Vandaag is de dag om te tonen dat jullie trotse KSA’ers zijn!

26 - 27

Oktober

2019

zaterdagavond en zondagmiddag

EETFESTIJN

Mossel hier, stoofvlees daar. Kom met jullie hele familie en al jullie vrienden maar mosseltjes eten! Jullie hulp is ook altijd welkom.

10

November

2019

Homo Universalis

Vandaag komen we te weten welke Jonge Aap de meest veelzijdige Aap is uit de KSA jungle.

17

November

2019

Activiteit samen met KSA Roo

Vandaag leren we jullie vrouwelijke tegenhangers kennen, namelijk de meisjes van Roo. Neem alvast een goed bad voor jullie komen en zet jullie beste beentje voor. Misschien komen jullie wel een toekomstig liefje tegen.

22 - 24

November

2019

vrijdag tot zondagmiddag

Klein Kamp

WWWWWAAAAAAAATTTTTTTTTT???????? Klein kamp in november ofwa!!!! Ja absoluut! We gaan dit jaar eens op een ander moment op kamp! Komen jullie mee? Ja toch!

1

December

2019

De Stoel

Elke zomer zend één “De Stoel” uit. Wij spelen vandaag de winter editie! Weten jullie de stoel staan?

15

December

2019

Tomtesterom

Vandaag verleggen we jullie grenzen tot het uiterste. Meer zeggen we nog niet!

26

December

2019

Kerstfeestje

Haal die kalkoen, kerststronk en kerstboom al maar boven. Vandaag vieren we de verjaardag van Jezus. Allen naar KSA om dat samen te vieren.