Kerels

Dit jaar wordt een topjaar. Jullie kennen Dries al maar dit jaar komt er een nieuwe leider op het toneelstuk voor. Jarno verschuift van de leeuwkes naar de kerels en Pieter verschuift naar zijn geliefde Jong-Knapen. Dries en Jarno samen, gaat vast vonken geven. We gaan proberen om van jullie kerels, echte kerels te maken en er samen een schitterend jaar van te maken.

Dit jaar is ons thema: reis rond de wereld, we gaan elke week naar een andere plaats, met zijn typische activiteiten en specialiteiten. PS: Onder het jaar mag je zeker vrienden meenemen om die eens van het KSA leven te laten proeven. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

22

September

2019

14u - 17u

Ten Bos In & Startdag

Ten Bos In: We verwachten jullie om 10u30 aan de kerk van Ten Bos. Vergeet zeker jullie uniform niet, want dit wordt weer een overweldigende startmis!

Startdag: Voor de startdag verwachten we jullie om 14u op ons heem. Het wordt weer een gezellige namiddag vol sport en spel en nadien kunnen jullie heerlijke pannenkoeken en BBQ graaien en op het einde is er ook een circusact om nooit te vergeten.

PS: vergeet zeker jullie vrienden niet mee te nemen!

6

Oktober

2019

Sillicon Valley

Echte kerels zijn stiekem ook arrogante zakenmannen. Daarom nodigen we jullie uit om mee te gaan met ons op bedrijfsbezoek. Zo kunnen we informatie graaien en onze eigen multinational opstarten.

PS: Vergeet zeker niet met de fiets te komen!

18

Oktober

2019

DAG VAN DE JEUGDBEWEGING ...

En ook de nacht, hihi

Vandaag is het onze dag, iedereen in KSA-hemd en korte broek naar school, want we moeten aan iedereen kunnen tonen dat we bij de KSA van Erembodegem zitten. Ziet maar dat al uw klasgenootjes op het einde van de dag weten bij welke jeugdbeweging ge zit! Voor de iets oudere en bravere kerels onder ons is er ’s avonds de nacht van de jeugdbeweging. 😉

PS: vergeet zeker 's ochtends geen koffiekoek te graaien op de grote markt van Aalst.

20

Oktober

2019

Himalaya

Iedereen kent wel de grootste berg ter wereld? Ja, inderdaad ik heb het over de Hogeweg. Of was het de Mount Everest? Dat kom je dan te weten, we geven al 1 tip en dat is klimmen.

PS: Vergeet zeker niet met de fiets te komen!

26 - 27

Oktober

2019

zaterdagavond en zondagmiddag

EETFESTIJN

Het is weer de tijd van het jaar, heerlijke mossels eten, frietjes verorberen en brochetten steken. Je raad het al, het is weer ons jaarlijks eetfestijn!

PS: Vergeet zeker niet te komen helpen! (verdere informatie volgt nog)

17

November

2019

Activiteit samen met KSA Roo

Meisjes plagen is om liefde vragen! Verdere info volgt nog.

PS: Vergeet zeker geen parfum op te doen!

24

November

2019

Napoli

Napoli, die schone! We gaan naar de bruisende stad van Dries Mertens bij FC Napoli, traditionele pizza en The Godfather. Train alvast jullie smaakpapillen voor de verassende Italiaanse Keuken.

PS: We verwachten jullie om 10 uur op het heem met een lege maag, we gaan zelf koken. De activiteit eindigt om 16 uur.

8

December

2019

Benidorm

Op een bepaald moment zullen jullie hopelijk even oud zijn als onze geliefde Eerwaarde. Om goed voorbereid te zijn op jullie pensioen proberen we enkele typische sportactiviteiten van senioren uit.

PS: vergeet zeker geen zonnecrème te graaien van jullie ouders, want in Benidorm kan het zeer warm zijn!

26

December

2019

Kerstfeestje

Er is een kinneke geboren, halleluja hallooo! We vieren de geboorte van kinneke Jezus. Verdere informatie volgt nog.