Knapen

Dit jaar wordt een topjaar. Jullie kennen Tanguy al maar dit jaar komt er een nieuwe leider op het toneelstuk voor.
Tanguy blijft bij de knapen ven Stijn verschuift naar zijn geliefde logistiek. Maar jullie vragen jullie misschien af wie komt er dan bij?
Willem. Huh, wie is Willem? Dat is onze nieuwe vlinderleider, die jullie wel zullen leren kennen. Tanguy en Willem samen, gaat vast vonken geven.

Dit jaar is ons thema: Vikings, we gaan elke week naar een andere plaats, met zijn typische activiteiten en specialiteiten.
PS: Onder het jaar mag je zeker vrienden meenemen om die eens van het KSA leven te laten proeven. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

22

September

2019

14u - 17u

Ten Bos In & Startdag

Ten Bos In: We verwachten jullie om 10u30 aan de kerk van Ten Bos. Vergeet zeker jullie uniform niet, want dit wordt weer een overweldigende startmis!

Startdag: Voor de startdag verwachten we jullie om 14u op ons heem. Het wordt weer een gezellige namiddag vol sport en spel en nadien kunnen jullie heerlijke pannenkoeken en BBQ graaien en op het einde is er ook een circusact om nooit te vergeten.

Extra !!!!! vergeet zeker jullie vrienden niet mee te nemen !!!!!  

6

Oktober

2019

O.B.D

Echte Knapen zijn stiekem ook arrogante zakenmannen. Vandaag gaan we miljoenen deals gaan afsluiten in bruisende economie van Aalst.

Extra !!!!!  Vergeet zeker niet met de fiets te komen !!!!!

18

Oktober

2019

DAG VAN DE JEUGDBEWEGING

Vandaag is het onze dag, iedereen in KSA-hemd en korte broek naar school, want we moeten aan iedereen kunnen tonen dat we bij de KSA van Erembodegem zitten. Ziet maar dat al uw klasgenootjes op het einde van de dag weten bij welke jeugdbeweging ge zit! 😉

Extra!!!!! vergeet zeker 's ochtends geen koffiekoek te graaien op de grote markt van Aalst!!!!! 

20

Oktober

2019

Floki

Als jullie al een paar afleveringen gezien hebben van vikings weten jullie al wie floki is en wat floki kan. Voor die die nog niet naar vikings hebben gekeken zal het een super grote verassing zijn.

Extra !!!!!  controleer eens of je nog al je knopen kent je zal ze nodig hebben !!!!! 

26 - 27

Oktober

2019

zaterdagavond en zondagmiddag

EETFESTIJN

Het is weer de tijd van het jaar, heerlijke mossels eten, frietjes verorberen en brochettes steken. Je raad het al, het is weer ons jaarlijks eetfestijn!

Extra !!!!!  Vergeet zeker niet te komen helpen! (verdere informatie volgt nog) !!!!! 

17

November

2019

Activiteit samen met KSA Roo

Meisjes plagen is om liefde vragen! Verdere info volgt nog.

Extra !!!!!  Vergeet zeker geen parfum op te doen !!!!! 

23

November

2019

ZATERDAG

Vikings Binge Watchen

Haal de popcorn en de mnm’s vanavond ist netflix and chill we gaan beetje vikings kijken. Op het programma staat voor vanavond seizoen 3 en 4.

Extra !!!!!  Neem gerust wat popcorn mee of wat chips !!!!! 

8

December

2019

Vikings quiz

Nu jullie al een groot deel van vikings gezien hebben is het eens tijd om jullie kennis te testen, vandaag de grote “Vikings Quiz”

22

December

2019

Casino

Met al de verworven schatten van de vikings kunnen we wel al eens een kaartje leggen dus deze namiddag gaan we beetje kaarten. Opt gemak wa chillen.

26

December

2019

Kerstfeestje

Er is een kinneke geboren, halleluja hallooo! We vieren de geboorte van kinneke Jezus. Verdere informatie volgt nog.